Proces izrade kožne tašne u Iguana radionici ⋆ Iguana kožna galanterija – MODNI DETALJI

Stari zanat

Odabir materijala za izradu tašne je jedna od najbitnijih stvari. Svaka koža po svojoj strukturi, odnosno da li je mekša ili tvrdja, gušća ili redja odradjuje se za koji model tašne će najviše odgovarati.

Tu iskustvo naših majistora dolazi do najvećeg izražaja.

Proces Izrade Kožne Tašne

Postupak vađenje mustri (šablona) za tašnu je zadatak modelara koji je ujedno i kreator samog modela.

Naši majstori u direktnom kontaktu sa našim kupcima osmišljavanju modele koji će se proizvoditi ili raditi po porudzbini kao unikatni modeli.

Izrade Kožne Tašne

Po krojnim mustrama (šablonima) se isecaju delovi kože koji kada se sastave daće odgovarajući deo tašne, kao što su: stranica, bodna, kapak, podkapak ili neki drugi deo tašne.

Stari Zanat

Koža da bi se savila na odgovarajućem mestu mora da se isatnji. U većini slučajeva koža se tanji na krajevima sa Širf mašinom pa se ta operacija zove širfanje.

Stari Zanat

Savinjaje kože se obavlja uz pomož koske ili ovog puta čekićem da bi se lakše deo slepio i ujedno pripremio za šivenje.

Stari Zanat

Na jednom od delova tašne se utiskuje naš žig koji je ujedno i dokaz kvaliteta i dugotrajnosti samog proizvoda.

Stari ZanatStari Zanat

Šivenje, sklapanje tašne je jedan od najzahtevnijih i ozbiljnijih procesa. Svaki štep mora biti jednako odmeren sa ukusom, dobrim odabirom boja i debljine konca kako bi sama tašna sinula u svom punom sjaju.

Stari Zanat

Tašnica sa ukusom urađena od prvoklasne kože velikom dugotrajnošću i kvalitetom na kojoj ponosno stoji naš žig spremna je da završi u jednoj od naših prodaja i ispuni svako očekivanje naših dragih kupaca.


Source link

Možda vam se svidi

More From Author

+ There are no comments

Add yours